Contact

Bezoekadres:

Brinkgreverweg 130

7413 AG Deventer

24/7 op 06-107 42 212
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:

Flessenbergerweg 40

8191 LK Wapenveld

 

De zorg voor verslaafden vraagt om een stabiele en betrouwbare omgeving. Tijdens het behandeltraject moet de cliënt altijd terug kunnen vallen op zijn begeleiders. Interim 24/7 biedt u als zorginstelling, de mogelijkheid deze stabiele omgeving te garanderen. Terwijl u zelf flexibel over de juiste mensen kunt beschikken.

Gediplomeerd en ervaringsdeskundige

De mensen van Interim 24/7 zijn gediplomeerd en hebben kennis van verschillende methodes binnen de verslavingszorg. Ook is een aantal ervaringsdeskundige. Op een discrete en respectvolle manier helpen zij de cliënt tijdens de behandeling. De vertrouwensband staat hierbij voorop.

Autisme, ADHD en verslavingen

Verslavingen en autisme zijn op zichzelf al lastig genoeg. In de praktijk blijkt het dat mensen met een stoornis in het autistisch spectrum gevoeliger zijn voor verslavingen. Een combinatie die vraagt om deskundigen die op beide vlakken weten waarover zij praten. Interim 24/7 heeft de mensen voor u beschikbaar die over de kennis beschikken die nodig is om deze cliënten de zorg te geven waar zij recht op hebben.

Onze ervaringen in de verslavingszorg

Interim 24/7 heeft meer dan 10 jaar ervaring als uitzendbureau in de verslavingszorg, zowel met grotere als kleinere instellingen. Wat onze klanten zeggen:

"Sinds 5 jaar maken wij gebruik van de diensten van Interim 24-7. Wij zijn een verslavingskliniek vlakbij Utrecht, onze cliënten re-integreren van hieruit weer terug in de maatschappij. Na onze kliniek komen ze nog onder ambulante begeleiding in de nabije omgeving, alvorens ze volledig zelfstandig gaan functioneren. Sinds onze eerste aanvraag weet Interim wat wij zoeken in medewerkers. We krijgen professionals met ruime ervaring en goede persoonlijkheid. De omgang met collega’s en cliënten zijn buitengewoon goed. Echt leuke mensen!" * Uit privacy-overwegingen vermelden wij geen opdrachtgevers op onze website. Wilt u uitgebreidere referenties lezen? Neem contact met ons op.

Kennismaken met Interim 24/7?

aanvraag-1