Contact

Bezoekadres:

Brinkgreverweg 130

7413 AG Deventer

24/7 op 06-107 42 212
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:

Flessenbergerweg 40

8191 LK Wapenveld

 

U heeft het beste voor met uw cliënten. U verlangt flexibiliteit en inzet van uw personeel, om elke dag opnieuw de beste zorg te geven. Dit vraagt om professionals, maar vooral om mensen. Mensen die elkaar vertrouwen en weten dat hun collega’s klaar staan als dat nodig is. Weet u die mensen ook buiten de deur te vinden, op momenten dat u handen te kort komt?

Waarom Interim 24/7 als uitzendbureau?

Onze begeleiders sturen groepsprocessen en benaderen kinderen en jongeren op een natuurlijke manier. Door kennis van leeftijdfases hebben zij begrip voor hun individuele ontwikkelingsfase. Van daaruit gaan wij op zoek naar de mogelijkheden. Begrenzen waar nodig en loslaten waar kan.

aanvraag-1

Specialisten in kind- en jeugdhulpverlening

Binnen ons team van ruim 100 mensen hebben wij specialisten op elk vlak. Kind en jeugd is één van onze specialismen. Voor elke situatie hebben wij de juiste mensen:

  • managers
  • orthopedagogen
  • groepsleiders
  • sociotherapeuten

Vanuit ons kantoor in Wapenveld zetten wij in het hele land mensen uit voor de beste zorg voor deze doelgroep. Wij zijn dus altijd in de buurt als u ons nodig heeft.

Onze ervaring met kind- en jeugdzorg

Interim 24/7 heeft meer dan 14 jaar ervaring als uitzendbureau in de jeugdzorg, zowel met grotere als kleinere instellingen. Wat onze klanten zeggen:

"Als medewerkers van Interim 24-7 op de werkvloer komen, dan staat er iemand. Het geeft een meerwaarde. Ze pakken de draad direct op en kunnen het voortouw nemen als dit nodig is. In vergelijking tot eerdere ervaringen. Ze bieden rust in de meest hectische situaties." * Uit privacy-overwegingen vermelden wij geen opdrachtgevers op onze website. Wilt u uitgebreidere referenties lezen? Neem contact met ons op.

Vraag gerust een gratis brochure aan of neem contact op voor meer informatie.