Contact

Bezoekadres:

Brinkgreverweg 130

7413 AG Deventer

24/7 op 06-107 42 212
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:

Flessenbergerweg 40

8191 LK Wapenveld

 

U heeft het beste voor met uw cliënten. U verlangt flexibiliteit en inzet van uw personeel, om elke dag opnieuw de beste zorg te geven. Dit vraagt om professionals, maar vooral om mensen. Mensen die elkaar vertrouwen en weten dat hun collega’s klaar staan als dat nodig is. Weet u die mensen ook buiten de deur te vinden, op momenten dat u handen te kort komt?

Waarom Interim 24/7 als uitzendbureau?

Interim 24/7 is een uitzend- en detacheringbureau met het beste zorgpersoneel gespecialiseerd in crisissituaties en gedragsproblematiek. Wij staan altijd voor u klaar. Ook op de meest ongelukkige momenten. Door ervaring en opleiding van onze mensen weet u zeker dat u alleen het beste in huis haalt. Voor u, uw personeel en uw cliënten. Daar zorgen wij voor.

Gehandicaptenzorg specialisten

Binnen ons team van ruim 100 mensen hebben wij specialisten op elk vlak. Gehandicaptenzorg is één van onze specialismen. Voor elke situatie hebben wij de juiste mensen:

  • managers
  • orthopedagogen
  • groepsleiders
  • activiteitenbegeleiders

Vanuit ons kantoor in Wapenveld zetten wij in het hele land mensen uit voor de beste zorg voor deze doelgroep. Wij zijn dus altijd in de buurt als u ons nodig heeft.

Onze ervaringen met gehandicaptenzorg

Interim 24/7 heeft meer dan 14 jaar ervaring als uitzendbureau in de gehandicaptenzorg, zowel met grotere als kleinere instellingen. Wat onze klanten zeggen:

"Al met al hebben wij nu 8 jaar goede ervaringen met Interim 24-7. Crisiszorg, detacheringen om rust te bieden in lastige situaties, het leveren van een compleet team voor een specifieke cliënt, we hebben het allemaal ervaren. De service die geleverd wordt vanuit het kantoor is bijzonder goed. De kwaliteit en het proces worden bewaakt vanuit ervaren mensen op kantoor, die wekelijks op de groepen te vinden zijn." * Uit privacy-overwegingen vermelden wij geen opdrachtgevers op onze website. Wilt u uitgebreidere referenties lezen? Neem contact met ons op.

Kennismaken met Interim 24/7?

aanvraag-1

 of neem contact op.