Contact

Bezoekadres:

Brinkgreverweg 130

7413 AG Deventer

24/7 op 06-107 42 212
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:

Flessenbergerweg 40

8191 LK Wapenveld

 

Ouderinitiatieven

Wij verzorgen diverse producten en diensten voor diverse ouderinitiatieven in de zorg. Een ouderinitiatief is een Stichting welke gevormd is door verschillende ouders. Zij hebben een gemeenschappelijk doel, namelijk goede zorg voor hun kind.

Door de krachten te bundelen kunnen zij zich sterk maken voor kwalitatief goede zorg. De PGB van al hun kinderen wordt gebruikt om allerlei zorg centraal in te kopen.

Dit is een prachtige ontwikkeling welke al jaren een stijgende lijn laat zien in Nederland. Echter zijn er een aantal producten en diensten welke erg moeilijk te realiseren zijn voor een kleinschalige woongemeenschap.

Hier biedt Interim 24/7 een goede en betrouwbare oplossing voor. Denk hierbij aan de volgende producten of diensten:

Alle producten zijn afzonderlijk in te kopen. Een combinatie is uiteraard mogelijk.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de specifieke uitleg van de producten en diensten op onze website, door op de titel te klikken.

Wilt u graag uw wensen kenbaar maken en een voorstel van ons ontvangen, kunt u contact opnemen met per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-10742212