Contact

Bezoekadres:

Brinkgreverweg 130

7413 AG Deventer

24/7 op 06-107 42 212
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:

Flessenbergerweg 40

8191 LK Wapenveld

 

Detacheren

Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Een detacheringbureau verschilt van een uitzendbureau daarin dat een detacheerder alleen maar mensen in eigen dienst heeft. Een uitzendbureau heeft zowel mensen in dienst als mensen die tijdelijk worden uitgezonden. Vaak wordt de term detachering gebruikt om aan te geven dat er een individu geleverd wordt voor een vaste periode met een begin en einddatum.

Het traject zoals, Detacheringsbureau Zorg, Interim 24-7 deze benadert:
De opdrachtgever legt een concrete opdracht neer bij Interim 24-7.
De opdracht bevat wensen, eisen en voorkeuren voor de gezochte kandidaat.

Interim 24-7 maakt zelf een selectie van kandidaten, welke in onze visie het beste aansluit bij de aanvraag. Interim 24-7 stuurt CV’s naar de opdrachtgever. Er worden indien mogelijk, meerdere CV’s aangeboden. Wij zijn alleen werkzaam in de Zorg en Welzijn.

De opdrachtgever spreekt zijn/haar voorkeur uit en vraagt kandidaten op gesprek. De kandidaten gaan zelfstandig op gesprek bij de opdrachtgever. De opdrachtgever geeft uitsluitsel over de genomen beslissing.

Interim 24-7 maakt de overeenkomst in orde. Indien er onverhoopt geen geschikte kandidaat gevonden is, wordt er een nieuwe selectie ronde uitgevoerd.

De kandidaat start bij de opdrachtgever. De opdrachtgever zal de kandidaat opnemen in het team, alle contacten verlopen rechtstreeks tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Interim 24-7 observeert en coacht vanaf de zijlijn.

Interim 24-7 biedt haar opdrachtgevers te allen tijde vaste gezichten. Veelal creëren wij een team van 5 a 6 medewerkers die aangeboden worden om de aanvragen in te vullen. Dit staat los van enige vorm van detacheren. Dit kleine team zal gevormd worden op basis van expertise, maar ook aan de hand van de wensen van de opdrachtgever. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Detachering Zorg, Zorg en Welzijn, Uitzendbureau Zorg, Werving en Selectie Zorg.