Contact

Bezoekadres:

Brinkgreverweg 130

7413 AG Deventer

24/7 op 06-107 42 212
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres:

Flessenbergerweg 40

8191 LK Wapenveld

 

Crisisinterventie of Crisiszorg

Crisiszorg is mogelijk in vele verschillende vormen. Een vastgelopen cliënt of team heeft vaak een oorzaak. Crisiszorg is altijd gericht op het creëren van rust. De keuze om na het terugkeren van de rust, het leven van de cliënt weer op te bouwen wordt meestal als afzonderlijk traject gestart. Wij noemen dit casemanagement.

Eerst rust creëren, dan verder kijken

Onze visie is dat crisiszorg het beste plaats kan vinden op de huidige woonlocatie van de cliënt. Regelmatig is het voorbarig om direct de keuze te maken om een cliënt naar een andere woning uit te plaatsen. Wij adviseren vaak om eerst crisiszorg te bieden, rust te creëren en van daaruit te kijken of het team en de organisatie de cliënt willen behouden op de huidige locatie. In sommige gevallen is het beter om te kijken naar een andere locatie die beter aansluit bij de behoeften van de cliënt. Binnen of buiten de organisatie. Op het moment dat er een uitplaatsing volgt om crisiszorg te bieden, waarna alsnog besloten wordt om een langdurige oplossing elders te vinden, dan moet de cliënt twee verhuizingen verwerken.

Cliënten met autisme bijvoorbeeld, zijn erg gebaat bij duidelijkheid en voorspelbaarheid. Het terugbrengen van rust kan sneller gerealiseerd worden op een bekende locatie. Interim 24/7 is in staat om elke gewenste vorm van begeleiding te bieden op de locatie zelf.

Echter zijn er situaties waarin de veiligheid extreem in het geding komt, dan is een interne (tijdelijke) verhuizing soms noodzakelijk, de begeleiding van Interim 24-7 verhuist gemakkelijk mee.

Bij permanente uitplaatsing verzorgt Interim 24/7 graag een warme overdracht.

Voor elke situatie hebben wij een oplossing en kunnen wij een passende offerte uitbrengen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefonisch contact bij noodsituaties 06-10742212 (24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar)